fbpx Skip to main content

Pridružite nam se u obilježavanju rođendanske sedmice Muzeja ratnog djetinjstva! 🎂 🎈

Peti rođendan MRD-a obilježit ćemo na dvije lokacije, u prostorijama Muzeja ratnog djetinjstva na adresi Logavina 32 i Skenderpašina 1 (Networks), a kako je sedmica od 14. do 20. februara za nas u znaku broja 5, za vas smo pripremili 5 radionica za djecu i odrasle, 5 dana besplatnog ulaza, te kreativni natječaj u okviru kojeg jedan tinejdžer ili tinejdžerka može osvojiti putovanje za sebe i 5 prijatelja. 

Našu stalnu postavku možete obići uz besplatan ulaz od ponedjeljka do petka (od 11 do 19 sati), a ukoliko nas posjećujete kao porodica s djecom na raspolaganju će vam biti i naši novi interaktivni vodiči za djecu i odrasle koji potiču međugeneracijski dijalog. U toku rođendanske  sedmice moguće je realizovati i vođene posjete za slijepa i slabovidna lica uz prethodnu najavu putem našeg info maila.

Prijave za rođendanske radionice su otvorene, te se mogu izvršiti online putem odgovarajućih linkova:

Program obilježavanja 5. rođendana Muzeja ratnog djetinjstva dostupan je u nastavku, a moguće ga je i preuzeti na sljedećem linku.

Pregled programa obilježavanja rođendana

Napominjemo da je zbog trenutne epidemiološke situacije broj učesnica i učesnika radionica ograničen, kao i broj posjetilaca koji u jednom trenutku mogu boraviti u prostorijama Muzeja.

Ukoliko imate bilo kakav upit možete nas kontaktirati putem emaila info@warchildhood.org ili na 063/725-772. Vidimo se u Muzeju ratnog djetinjstva!